+ info@getroffenen.nl

Over Getroffenen.nl

Getroffenen.nl

Getroffenen.nl is een initiatief voortgekomen uit mijn persoonlijke ervaringen en frustraties over onrecht dat mij door malafide bedrijven / (perso(o)(nen) is aangedaan. Als individu heb ik deze problemen zelf ondervonden, en ik heb ook signalen opgevangen van andere getroffenen via verschillende televisieprogramma’s en reviews die ontevreden zijn over de manier waarop bedrijven met hun klachten omgaan. Deze mensen voelen zich vaak niet serieus genomen. 

Tijdens mijn juridische procedure is me opgevallen dat het voor kwaadwillende bedrijven en personen verrassend eenvoudig is om geld te ontfutselen. Zelfs wanneer de rechtbank vonnis heeft toegewezen, lijken deze malafide betrokkenen niet adequaat te worden aangepakt.

Iedere klacht verdient echter een eerlijke en passende oplossing. Daarom heb ik Getroffenen.nl opgericht, met als voornaamste doel deze malafide praktijken aan het licht te brengen en mensen een platform te bieden waar ze hun stem kunnen laten horen. We streven ernaar om rechtvaardigheid te bevorderen en te zorgen dat klachten van malafide bedrijven serieus worden genomen, en we willen zo bijdragen aan een eerlijker speelveld tussen bedrijven en consumenten. Samen kunnen we verandering teweegbrengen en een positieve impact hebben op de manier waarop klachten, aangiften en vonnissen worden behandeld.

Let op, aan deze website kunnen geen juridische rechten worden ontleend.
Deze website is nog in verdere ontwikkeling.