+ info@getroffenen.nl

Contact Getroffenen.nl

Getroffenen.nl

Geachte,

Graag ontvangen wij het proces-verbaalnummer van uw politieaangifte en/of het zaakrolnummer van het vonnis, indien beschikbaar? Deze gegevens zullen worden toegevoegd aan het dossier.

Als u nog geen aangifte heeft gedaan, lees dan het volgende:

Het is belangrijk om altijd aangifte te doen, ondanks de heersende gedachte dat er niets mee wordt gedaan. In werkelijkheid geldt het tegenovergestelde: hoe meer aangiftes er
binnenkomen, des te sneller kunnen maatregelen worden genomen tegen “delinquenten,” “misdaadplegers,” of gewoon “criminelen.” in kwestie.

Als u geen aangifte doet leidt dit tot de volgende situatie:
Als persoon A, B en C geen aangifte hebben gedaan en persoon D en E wel, zijn er slechts 2 aangiftes ingediend, terwijl er pas actie wordt ondernomen zodra er 5 aangiftes zijn gedaan.
Je aangifte wordt beoordeeld op het Landelijk Meldpunt Internetoplichting van de politie. Bij 5 of meer aangiftes over dezelfde verdachte, worden banken geïnformeerd. De politie bekijkt alle aangiftes van internetoplichting op aanknopingspunten voor verder onderzoek.

Let op! Ik moet uw naam wel vermelden in de post, maar ik zal overige adresgegevens doorhalen of maskeren. Ik ontvang deze documenten bij voorkeur in PDF- of Word-formaat.

In afwachting van uw reactie,

de Contentmanager,

P.S. U kunt echter alvast uw verhaal indienen.

  Kies eerst het type contact!

  * Verplicht! Vul het bedrag in waarvoor u bent opgelicht

  Bij het verzenden van dit formulier geeft u akkoord uw gegevens op te laten nemen in het persoonsregister en mogelijke plaatsing op de website van Getroffenen.nl
  Zie onze Privacy beleid

  P.S.!

  Het kan even duren voordat u bericht wordt verzonden

  Let op, aan deze website kunnen geen juridische rechten worden ontleend.
  Deze website is nog in verdere ontwikkeling.